Hodnocení obchodu

5,0 182 hodnocení
5
176x
4
5x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
EM Avatar autora Eliška Matoušová | 14.2.2020
Na starý pelech naše fenka nechtěla chodit. (spadl tam na ni obraz a i když se jí vůbec nic nestalo, to místo prostě neměla ráda) zkusila jsem dát nový na stejné místo a světe div se, strach z pádu obrazu ta tam. Pelech je oblíbené místo a co si budeme povídat, spala bych v něm klidně i já:)
MJ Avatar autora Monika Jungová | 6.2.2020
Velká spokojenost. Komunikace a dodání perfektní. Výrobek na první pohled vysoce kvalitní. Pejsek je spokojený a panicka take????
M Avatar autora Michala | 1.2.2020
????????
R Avatar autora Radek | 31.1.2020
Náš pes vzkazuje: "Pohoda".
JD Avatar autora Jana Dávidová | 30.1.2020
Krásny a pohodlný peliešok :) ďakujeme
LK Avatar autora Lukáš Kuboušek | 30.1.2020
Matrace je kvalitně zpracována a co se týče dopravy a doby dodání, vše naprosto v pořádku. Velice oceňuji ochotu a vstřícnost při individuálním požadavku v rámci objednávky. A za pejsky mohu říct, že zatím jediný pelíšek, který opravdu využívají k odpočinku.
Avatar autora | 29.1.2020
Komunikace výborná, kvalita provedení výrobku perfektní, znatelna kvalita na první pohled. Jeho doručení také super. Za mě velká spokojenost a určitě nákup v obchodě doporučuji
EK Avatar autora Eva Sedláčková ŠIMON KUBINA | 12.1.2020
Naprostá spokojenost ! Velmi vstřícné jednání, a pelíšek naprosto podle představ, nekupovali jsem zde poprvé a ani naposledy! Děkujeme za vaše skvělé pelíšky pro naše miláčky! ???????????? Doporučuji ????♥️♥️????????????????
DK Avatar autora Dana Klimešová | 6.1.2020
Dala jsem na doporučení kamarádky a byla jsem také velmi spokojená. S obchodem i se zbožím. Děkuji za dárečky!
MM Avatar autora Markéta Mojžíšová | 5.1.2020
Perfektní ????????
PF Avatar autora Petra Fiebingerová | 30.12.2019
Pelíšky jsou krásný. Dodání super.
JP Avatar autora Jitka Pravdová | 27.12.2019
S pelíškem pro pejska jsem velmi spokojená, je pohodlný, krásný, ale hlavně kvalitní. Dárek udělal také radost:) Doporučuji.
D Avatar autora DN | 27.12.2019
Pelíšek je moc krásný, určitě za to stojí, ochota udělat přesně dle požadavků, na míru. Dodání do týdne také super. Jediné malé mínus bylo, že jsem i přes urgování (email i telefon) přes týden čekala na potvrzení objednávky a platební údaje.
Avatar autora Dagmar Šerglová | 27.12.2019
Jsem velmi spokojená
DH Avatar autora Dana Hánová | 27.12.2019
Ano , doporučuji,je to můj druhý nákup tady a jsem velice spokojena. Všem doporučuji.
VK Avatar autora Vladimír Kalous | 27.12.2019
OK
Avatar autora | 22.12.2019
+ Nabídka kvalitních produktů
+ Český výrobce
+ Rychlé dodání
+ Krásné zboží
- Nic

Avatar autora | 21.12.2019
+ Výborná komunikace
+ Zboží odesláno v termínu
+ Kvalitní výrobky

JH Avatar autora Jan Havas | 15.12.2019
Proaktivní, milí a rychlí!
VV Avatar autora Věra Vrtalová | 14.12.2019
Velice. Doporucuji. Dekuji i za rady ohledne pelisku pro starsiho psa . Nakupovala jsem uz potreti. A velka spokojenost. Dekuji za darky. At se vam dari.